sobota 28. dubna 2012

Nevinná bratrská přitažlivost = Nespoutaná vášeň 1/3


autor: B-kay

Nevinná bratrská přitažlivost = Nespoutaná vášeň 1/3



Už je to tak dlouho. Jakoby to zahladil sám čas. Protože jenom on dokáže všechny rány zahojit. No tuhle chtě nechtě nechal otevřenou. I čas byl malý pán na to, aby to dokázal. Aby dokázal zahojit to veliké zklamání, bolest, kterou v sobe dusil. Už 2 měsíce jej neviděl.

Věděl jenom to, že si našel holku. A to mu na bolesti ještě přidalo. Jeho už i tak dost utrápené srdíčko teď trpělo ještě víc. Na první pohled se snažil vypadat šťastně, no uvnitř si tak vůbec nepřipadal. A nemněl se ani komu svěřit. Nebyl tady nikdo, s kým by si o tom promluvil. Moc se bál po tak dlouhém čase dalšího setkání. Oba věděli, že to není správný, a že konec jistě přijde, jen netušili, že tak brzo, a že to bude tolik bolet. "Tome, lásko jdeš už?", zavrávoral něžný hlas za dveřmi. "Jo, Lindo, hned", naposled si opláchl tvář vodou a podíval se do zrcadla. Jeho oči byli plné smutku, stejně jako ty bratrovy. Nekonečnýho smutku. Věděl, že dělá špatně, ale musel ho vidět. Odkdy se dohodli, že to spolu ukončí, Billa neviděl. A teď je pozval kámoš Andy i s jeho holkou na oslavu jejich narozenin. Tom si byl stoprocentně jist, že tam bude. Určitě se tam potkaj. A co bude pak?

Tak moc se bál toho setkání. Už jen když si vzpomněl, co spolu prožili. Dlouhé vášnivé noci... Ale museli to ukončit. Dali přednost názoru - co by na to řekli ostatní. Tom si proto raději našel holku a co nejrychleji se od Billa odstěhoval. Už s ním nemohl být v jednom domě.

Bill zůstal a taky si našel holku. No Tom si byl jist, že Linda Billa nikdy nenahradí. "No konečně, Tome", usmála se na něj plavovlasá dívka, sedící na gauči. Ale jakmile spatřila jeho smutnej pohled, dost se překvapila. "Tome, co je? Máš narozky, mněl bys bejt šťastnej", políbila ho. No jo, ona viděla jenom to, co jí Tom chtěl ukázat, no o jeho skutečných problémech nemněla ani páru. A největším, ba jediným byl Bill.

Spolu se vydali k Andymu. "Jéééj, Tome, ty vole, tys mi tak chyběl", přátelsky jej objal vysokej blonďák mezi dveřma. Když se dostatečně zvítali, zvědavě koukal na Lindu. Jenom Andy věděl o tajemství dvojčat. Věřili mu a věděli, že on by to nikomu neřekl. "Jo, Andy, tohle je Linda, moje holka a Lindo, tohle je můj nej kámoš Andy", zavrávoral Tom jako naučenou báseň a škrobeně se usmál. Pohledem pořád hledal bratra, no nikdy jej nevidel. "Lindo jdu na chvilku nahoru", poslal ji vzdušnou pusu a vyběhl po schodech nahoru. Potřeboval si jen omýt tvář. Bylo to těžší, než si myslel... Rychle vyběhl ze záchodu, no do někoho vrazil. "Tome", poulil na něj smutná očka černovlasý hubený kluk...

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...