pondělí 28. února 2011

WARNING! - Obsah tohoto blogu

All stuff here is just fantasy, nothing has meant to be real. We're not anti-fans, there's no idea to hurt Bill and Tom Kaulitz from the band Tokio Hotel, who are acting in stories and fanarts.
It shouldn't ridicule boys or other people in stories.

Veškerý zde uveřejněný materiál je pouze výsledkem naší fantazie, nic z toho není myšleno reálně, nikdo neprohlašuje názory zde uvedené za ověřené fakty. Nejsme anti-fans a v žádném případě nemáme v úmyslu poškodit Billa a Toma Kaulitzovy z kapely Tokio Hotel, co vystupují v příbězích a fanartech.
Nemáme v úmyslu zesměšňovat kluky nebo jiné postavy, vystupující v povídkách.

Copied from twincest.blog.cz

This article - warning - was written for the reasons that some people haven´t realizad the purpose of Fan Fictions and responded to it in disgust. This is how I´m trying to explain them how it was meant and that if they don´t like it - no one told them to come here and respond the way they reacted. Please respect this! (sorry for my bad english)
Tento článek - upozornění - bylo napsáno z důvodů toho, že určití lidé nepochopili smysl Fan Fictions a reagovali na to zhnuseně. Tímto se jim snažím vysvětlit, jak to je myšleno a upozornit, že pokud se jim to nelíbí, nemají sem chodit a reagovat tak, jak reagovali. Prosím, respektujte to!

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...