středa 25. dubna 2012

Dort

Tákže... Moc děkuju B-kay za povolení ke zveřejnění dalších jejích povídek a teď něco k tomu... Chtěla jsem to zkontrolovat a opravit překlepy a chybičky ale jaksi na to už dneska nemám - pro další její povídky bych si ale už "zahrála" na betaread ;) Zatím, Saya ;)

autor: B-kay

"Krucinál Bille,co to s tebou je?",kriknul na černovlasého chlapce jeho manažer.Ten kluk Bill,jen smutne nadzvedl hlavu a nevinne zamrkal očima."Promiň Davide,je toho na mne už moc",šepnul.

Dredatý kluk,který doted jen sedel v koute naštvane vstal v úmyslu uchránit si svého bratra."Davide ale Bill má pravdu,tak po nem nekrič.Máme toho tedko vážne už dost.Mneli sme mýt dovolenou?A jakou máme?Místo španelska tady tvrdnem a porád tvrde makáme a Bill není jedinej unavenej,my už totižto nemúžem všichni.",dokončil svúj proslov a smutne koukl na svého sklíčeného bratra."Tome,ty ...já se tady snažím,co by ste vy byli beze mne?Víš co do vás vkládám já?Taky sem neni v pohode,ale snažím se to zvládat,ale když si tak stojíš za svým ,tak si jedte na tenhle víkend domú",zabručel nakonec.
"Tome tys king,jen ty se mu takhle dokážeš postavit,já bych to asi nedokázal",vzdal poklonu Gustav.
"Ne Gustave,je supr,ale má i pravdu,David to prehání",lamentovali celou cestou k autu.Všichni kecali o rúzních vecech,jen jeden celou cestou nerekl ani slovo.Jen jeden smutne koukal na všechny ti smející se tváre kolem.Jen jedenému do smíchu nebylo.A Bill moc dobre vedel proč.
Už si pomalinku,ale jiste začínal uvedomovat,že jeho bratr už není pro nej jenom bratrem.Koukal na nej už jinak než doposud.A to ho moc trápilo,jenže si myslel,že doma budou s mámou a tak ho to brzy prejde.....
"Konečne doma..Mámíííííííííí",zarval Tom na celej dúm."Tome,no tak je je púl druhý v noci,myslíš že sem máma priskočí s hrnkem kafee?",smál se Bill."Asi máš pravdu",rozcuchal mu Tom jeho pečlive udelanou hrívu.
"Tome,už zase?",vzdechnul a začal si to tam upravovat."Jeeej hele Bille,máma nám tady nechala dortík,ale je jen malinkej..a tak...",začal Tom,no drív než Bill stihnul nejak zareagovat,nebo si alespoň uvedomit,co to jeho dvojče drží v rukách,už mnel dort rozpláclej ve tváry.
"Tome...já te zabiju",sykl zlostí a koukal na svého bratra,který se tváril..jakože neviňátko an druhou.No Bill nezústal pozadu a pekne začal Toma ohazovat ovocnými taštičkami,který jim máma taky upekla na privítanou.
"Tak bIlle,tohle si nemnel,tedka si to sníš",rekl Tom a pribehl k Billovy.V mžiku sekundy Bill ležel na zemi se svým dvojčetem na hrudi.
"Tak Billku,chtel bys radeji dortík nebo taštičky?",usmáls e na nej Tom zhora.
Kdyby jen vedel,že by chtel nejradeji jeho.
"A co bys chtel ty Tome?",zeptal se a jejich pohledy se stretli."Já asi ten dortík",usmál se Toma setrel prstem Billovy z rtú šlehačku.Ani nevedel,co tím Billovy spúsobuje.
Ten chudáček jen ležel pod ním ,neschopen pohybu a civel na svého bratra,který z nej seškraboval šlehačku.
No po chvíli to už nevydržel a rychle ho políbil.No Tom ho hned od sbe odtáhnul."Co blbneš?",vstal a rázem bylo po dobré nálade.
Vzal si zbylé taštičky,a šel radeji rychle do pokoje.
Bill pochopil,že jeho bratr nesdílí stejné city a tak jen smutne začnul uklízet tu kuchyň.Tom se prevlíkl do boxerek a zalehl do postele.Prevracel se tam jako na kolotoči,no v myšlenkách videl jenom svého bratra jak jej líbá."Bože co to se mnou je?",prudce se posadil a premnul si oči.
Dostal ale nekonečnou chuť ho znovu políbit.Jenže si to porád jen vymlouval.Po asi púl hodine jej prestalo bavit nečinne hledet do stropu a tak rychle vstal a sešel dolu po schodech.Ješte ze schodú nakoukl do obýváku,kde se svítilo z televize.Vešel tedy pomalu dovnitr a uvidel Billa zachumlaného do deky jak kouká na nejakej porad.Najedou mu prišlo líto,jak jej odbil,a pritom to bylo tak nádherný,že na to porád myslel.
"Ahoj,múžu se dívat s tebou?",zeptal se potichu Billamkterý jen matne prikívnul.Chvíli jen tak koukali na televizi,no oba si uvedomovali,že prednejší než televize je pro ne ten,kdo sedí vedle nej."Je mi nejak zima,múžeš mne prikrýt?",zeptal se Tom jakoby nic,no v skutečnosti se chtel jen dostat do bratrovy blízkosti.
Bill mu udelal po ddekou místečko.Tom se k nemu bez váhání pritulil."Tome,co to deláš?",zeptal se Bill sekaným hlasem,protože ho Tom šimral po bríšku."Bille,já už vím co bych si dal",šibalsky se na nej usmál."Myslíš jako ten dort?""No jo,ale já bych si dal mnohem víc to,cos po tom udelal"rekl a smyslne jej pohladil po nahém bríšku.Billovy hned nabehla husí kúže."Tak mne polib Tome,když to chceš",rekl Bill,protože ted chtel bejt on,kdo bude ten,kdo toho druhího odmítne.Tom neváhal ani minutu a divoce ho políbil.Bill nestihl ani dejchat od prekvapení."Tome,ale pred chvílí..",no Tom mu rychle položil ukazováček na rty."Bille,kašli na to co bylo pred chvílí,ted je ted",rekla znova ho políbil."A co že te to tak zmenilo?",zeptal se Bill s úsmevem."To ten tvúj dort",rekl a oba se po sobe vrhli a začali se divoce líbat.
Sice nemneli nic sladkého,osladili si život....
Osladili si ho láskou....

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...