pondělí 23. ledna 2012

Hackeři napadli i stánky Universal Music a Warner Music

Hackerská odveta
Kvůli zablokování serveru megaupload a zadržení zakladatelů firmy rozpoutali hackeři ze hnutí Anonymous minulý týden největší útok v historii internetu. Celou kauzu totiž označují za omezování svobody internetu. Své útoky směřovali mimo jiné na stránky FBI a Bílého domu. Dále se jim podařilo zablokovat weby Amerického sdružení filmového průmyslu, asociace fonografického průmyslu, ministerstva spravedlnosti a vydavatelství Universal Music a Warner Music.
"Spustili jsme největší útok v historii internetu, který ochromí vlády i stránky hudebního průmyslu. Členové kongresu musí změnit plánovanou legislativu, jinak naše zbraně neutichnou," uvedli členové sdružení Anonymous na svých internetových stránkách s tím, že dokud nebude server megaupload.com opět zpřístupněn, útoky budou pokračovat.

Hah! A víte vy co? Já s nimi souhlasím =D Ne, nejsem žadnej "počítačovej pirát" v mém případě spíš pirátka =D Ale tímhle by vymizel skoro všechen obsah internetu =D A Universal a Warner Music? =D No já se ani nedivým... Normálně, kdyby dvojčata momentálně nedělali pod CherryTree, tak bych i chápala, že dělaj kraviny místo toho, aby nahrávali =D (to má být troška srandy na účet App... no a když už jsme u toho... víte co by byla největší sranda? =D Kdyby byly napadeny i veškerý aplikace pro Apple =D)

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...