sobota 22. října 2011

Živelná pohroma 41.


autor: B-kay

Krásně zvědavá očka křehkého stvořeníčka se třepotavě zachvěla, a poté jenom zpola otevřela. Jeho rtíky se zvlnily do lehkého zívnutí, a jak se pomalu natahoval na stranu packy, omylem žuchl do něčeho, co leželo rozvaleno těsně vedle něj... Vlastně by se dalo říci, že ležel někomu v náručí. Stačilo jenom ucítit lehkou vůni, která byla pro toho člověka snad typická, a hned zjistil, že jde o jeho brášku. Se sladkým úsměvem se už zcela probrán překulil na bříško a uličnicky se culil na spícího Toma, který jej pořád něžně svíral v náručí. I když v téhle chvíli místo Billových boků jemně hladil jeho zadeček. Bill lehce zakýval hlavinkou a poté se sklonil k Tomiho rtíkům, aby na ně sladce dýchnul. Tom, který se právě utápěl v dosti zajímavém snu xD, ucítil jemné přejíždění něčeho sladkého po jeho rtech... Až se najednou Bill v jeho snu začal ztrácet a on se pomalu vracel zpátky do reality.

"Dobrý ráno," špitlo mu něco nadmíru voňavého do ouška a on nezvládl nic víc, než se rozechvěle usmát.
"Dobrý," špitl tence a nechal Billa, aby jej něžně políbil na vyschlé rtíky. "Kolik je hodin, šmoulo?" zeptal se Tom ospalým hláskem a malinko nadzvedl tvář, aby se mohl podívat na culícího se Billa.
"Asi něco kolem půl sedmý," zašeptal mu do dredů a něžně jej políbil na ouško. "Tomi?" šeptl po chvilce, jak si vzpomněl na včerejší trapásek, který zase způsobil on sám osobně xD.
"Ano?" zabručel Tom, jak Billa něžně líbal na krku.
"Neměl bych se Danielovi a Andymu omluvit… víš, já bych se také necítil moc dobře, kdyby nám vběhl třeba Dany včera do té koupelny," poznamenal Bill tiše, načež se Tom pobaveně zasmál. "A tobě to přijde směšný?" špitl Bill a trucovitě našpulil rtíky.
"Kdyby nám tam včera vběhl, uviděl by tu nejsladší jahůdku ze všech… a ostatně, když včera pokračovali v tom, v čem začali, asi by se nehodilo teď jim tam otravovat," řekl Tom tiše a pomalounku rozvazoval Billův uzlíček, kterému na křehkém těle držel medvídkový župánek.
"Tomi, teď?" pobaveně se ušklíbl na brášku, který byl konečně zcela probuzen a pomalounku se na Billa převaloval.
"Jenom tě chci mít blíž," pípl tiše a pustil se do líbání Billova nahého bříška, které na něj koukalo zpod polostaženého župánku…

Hustá hříva světlých vlasů se pomalu zatřásla a jejich majitel opatrně rozevřel zelená očka. Bylo mu úplně krásně... Ještě teď cítil v bříšku motýlky, po jejich krásným včerejším spojení... Bylo to prostě dokonalé... Dokonce ještě lepší, než si to sám vysnil. Sladce se usmál do pootevřeného okna, ze kterého se na něj sladce culilo ranní sluníčko. Něžně hmátnul rukou vedle sebe - a tady nastal šok! Postel byla prázdná! Polekaně otočil hlavu, a namísto krásného tělíčka, zachumlaného v dece, spatřil jenom rozházenou deku, ale tělíčko se v ní neskrývalo. Andymu nebylo třeba dva krát říkat, aby rychle vyskočil z postele a rozběhl se Daniela hledat.
"Dane?!" vykřikl jednou tak nahlas, že to doletělo až k ouškům dvojčátek...
Tom se vyděšeně podíval na Billa, který moc dobře slyšel Andyho naléhavě znějící hlas. "Dane!" křičel a zoufale běhal po domě, kde kromě nich a Timovy bandy už nikoho nebylo. A co bylo ještě horší, nikde neviděl ani Tima. Tom rychle slezl z Billa a urychleně si zavázal župan, který byl zpola pohozen na zemi, přesně vedle Billova, který se rychle navlíkl do toho svého a s Tomem za ruku vyběhli z pokoje, kde už Andy šílel, na jednoho z Timových přátel.
"Tak kruci kam šel?!" vykřikl a poté se naléhavě rozběhl za Tomem, který vedl s sebou i Billího, který se tedy hezky bál. Už věděl, že se něco stalo Danymu.
"Tome prosim tě, oni někam zmizeli… Pomoz mi jej najít," řekl a Bill spatřil, že mu po tváři stekla slzička.
"Jasně, jenom se oblíknu a půjdu, hmm? Ty se zatím uklidni a počkej tady," pousmál se na něj kamarád a s Billem za ručku znovu vyběhli nahoru.
"A to tady mám zůstat sám?" špitl Bill poplašeně a tiše sklonil hlavinku.
"Miláčku," šeptl Tom a zoufale k sobě Billa přitiskl. "Myslíš, že bych dovolil, abys tady byl sám? Půjdeš hezky se mnou, hmm?" šeptl a sladce Billa políbil. Ten rychle ze sebe svlíkl župánek a urychleně na sebe navlíkl první, co mu přišlo pod ruce...

autor: B-kay

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...