pondělí 17. října 2011

Živelná pohroma 36.


autor: B-kay

"A to jsem si myslel, že ty tvoje trapásky už skončily," špitl Tom vesele, zatímco se mu bráška pomalu rozvaloval v náručí.
"Když já si to taky myslel," vydechl posmutněle Billí, když našel tu správnou polohu na Tomim, a opět mu ležel na bříšku s ledem opřeným na jeho rtech.
"Ale teď už opatrně, ju?" zasmál se Tom vesele a nedokázal spustit pohled z Billova krásného obličeje. V jeho očích se odráželo překvapivé množství něhy a jeho rty se pokaždé zvlnily do milého úsměvu, když o něj Tom zavadil pohledem. Bill prostě pokaždé pocítil nutkání se na něj mile usmát. Tom mu přišel strašlivě roztomilý v téhle poloze a v téhle bezbrannosti. S fialovým monoklem pod očkem Billovi snad poprvé v životě připadal neskutečně zranitelně. Vždycky jej bral jako svého ochránce a někoho, u koho se vždy cítil v bezpečí. Ale až teď mu došlo, že Tom je také tak strašně křehký a zranitelný jako on. Akorát jeho křehkost nebyla tak patrná, jako ta Billova.
"Bille, já myslím, že už je načase, abychom se vrátili domů," zašeptal Tom tiše, ačkoliv mu to bylo velice líto, a to se ani nemusel dívat do bratrova smutného obličeje. Bill posmutněle sklonil tvář, a přitom si lehce pohladil naraženou nohu.
"Já vím... Ale, tady to všechno bylo tak krásný, a já se bojím... Bojím se, že když se vrátíme domů, tak už to takové nebude," vydechl smutně a podíval se hluboce do očí svého dvojčete. Tom by se v jiné situaci zasmál nad jeho roztomilostí, ale tohle mu moc směšné nepřišlo. Věděl, že v něčem měl jeho bráška pravdu. Tady to bylo úplně nádherné a všechno, co spolu prožili, bylo dokonalé... A také tady poznal, co to znamená skutečně někoho milovat... Ba dokonce se poprvé miloval s někým, po kom skutečně toužil...
Jenomže jejich láska, jakkoliv byla čistá, byla prostě zakázaná a pro všechny ostatní nepřípustným tajemstvím. A on si nedokázal představit, že by se Billa už nemohl dotýkat, nebo jej líbat i v normálním životě mimo tuhle chatu...
Billova očka se najednou zaplnila lehkými slzami a jeho rty se v příštím okamžiku lehce zachvěly. Pomalu z Toma slezl a klekl si na všechny čtyři těsně vedle něj. Tom se na něj nemohl vynadívat. Bill takhle působil až nebesky sladce a ty uplakané oči mu dodávaly zvláštní, ba až dětskou jemnost.
"Miluješ mě?" pípl tiše a jeho očka se smutně zaleskla. Tom naprázdno polknul a opatrně si kleknul na všechny čtyři před Billa. Ten omámeně sledoval Tomův obličej, který se pořád víc a víc přibližoval.
"Miluju tě nejvíc na světě, Bille. Seš to nejkrásnější stvoření, které kdy bylo mé," pohladil jej láskyplně po tvářičce a poté tiše pokračoval. "A já ti slibuju, že budu dělat všechno proto, abys to takhle cítil, i když se vrátíme domů," vydechl a jemně jej líbnul na bradičku.
"Slibuješ?" špitnul Bill spod uplakaného úsměvu. Takhle krásně mu ještě city nikdo nevyznal.
"Slibuju," usmál se na něj Tom a znovu jej políbil, ale tentokrát byl polibek věnován jeho rtům.
"A budu moct spinkat u tebe," fňukl a zašimral Toma ve tváři jedním z jeho dredů.
"Ty seš blázínek, Billí, vždyť já bych bez tebe ani neusnul," zazubil se na něj Tomi, a znovu si ukořistil jeden z jeho nenahraditelných polibků. "Ještě nějaké požadavky?" usmál se a brnkl tomu černovlasému šmoulovi po nosíku. Bill na chvilku přivřel očka a začal přemýšlet, co ještě by si mohl přát.
"A koupíme si ještě jednoho pejska," špitl s lehkým s úsměvem na tváři, čím Toma dokonale pobavil.
"Ale tak nevím, jestli bude Scotty nadšenej, ale koupím ti to nejsladší štěně na světě," šeptl Tom a jemně pohladil brášku po krásně černých vlasech, které byly bez poskvrny nějakých gelů, nebo jiných přípravků. "A můžu si teď já něco přát?" usmál se na Billa něžně Tom, který byl hned odměněn veselým přikyvováním.
Nečekaně si stáhnul šmoulu na svůj klín a jemně mu přejížděl dlaněmi po malém zadečku. "Chci, aby ses se mnou pořád mazlil, Bille… a chci, abys mě pořád líbal… a," vydechl a vábivě skousl hebkou kůži na Billově krku. "A chci, aby ses se mnou dlouze miloval," zasténal teď Bill dokončení Tomovy prosby a nechal se jím dlouze sevřít v náručí. "Miluju tě strašně moc," špitl Tomimu do ouška na které jej láskyplně políbil.

"Hele, hele, počkeeej," ozvalo se za rychle běžícím Danielem, který mířil do koupelny, aby se mohl konečně osprchovat, jelikož se mu až teď naskytla příležitost. Danielovi se při tom hlase zježily všechny chloupky v týle a on vyděšeně koukal do očí svého bratra. Najednou mu však na Timově tváři přišlo něco divného. Jeho tvář už nebyla tak dokonale upravená jako vždycky. Teď ji dokonce zdobilo několik monoklů a jeho nos byl ošklivě poznačen menší ranou. "Proč tak zíráš??" řekl odporným tónem a přiblížil se ke svému bratrovi ještě blíž.
"N-nic," vydechl tiše Daniel a modlil se, aby jsem přišel Andy.
"Já ti dám nic!" vyštěkl po něm Timo a prudce jej chytil za lem zeleného trika, které mu krásně ladilo z jemnýma vlasama. "Tohle jsem dostal za to, že jsem se chytil toho trpajzlíka... Jenomže ty žádnou obranu nemáš," falešně se zasmál a přitlačil jej pevně na stěnu za nima. "Nemáš nikoho, kdo by si tě chránil a proto teď-," zasekl se v půli věty, když jej dvě dlaně prudce odtrhly od Daniela a rázem hodily na studenou zem. Timo nevěřícně hleděl do zelených očí Andyho, který si k sobě tulil vyděšeného Daniela.
"Tak to se pleteš, on má mě. A ještě jednou uvidím jeho tvář poznačenou tvou ranou, tak uvidíš! A jak tak koukám, Tom už se také neudržel co?" řekl Andy rozhodně a byl schopen mu i vrazit, kdyby ještě zkřivil vlásek jeho sladké meruňce. Timo šokovaně sledoval Andyho, který chytil Daniela jemně za ruce a táhnul jej odtamtud pryč… Zdálo se mu to? Nebo Andy opravdu Daniela u dveří objal?! Tohle se mu už asi zdá… Nejen, že se nemůže dotknout toho dokonalého těla, které je jako ostříž střeženo Tomem, teď už ani nesmí zmlátit svého bratra… Tohle se mu snad jen zdá…
"Andy?" pípl Daniel tiše, když se spolu dostali do Andyho pokoje a sedli si na postel. "Mohl bych dneska přespat tady u tebe?" šeptl a se skloněným pohledem čekal na odpověď. Andyho očka najednou sálala touhou a jeho tvář mileráda přikývla. Jeho dlaně si k sobě Dana znovu přitiskly a už se jej nehodlaly pustit... Jemné rty, které jej začaly vášnivě líbat jenom naznačovaly něco, co se mělo stát...

autor: B-kay

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...