sobota 15. října 2011

Živelná pohroma 34.


autor: B-kay

Billí spokojeně přivíral svá nádherná kukadýlka pod intenzitou Tomova laskání. Nacházeli se právě v krásně intimní poloze. Oba už byli nazí a zasypávali se lehkými polibky. Tom seděl na posteli a v náručí se mu hnízdil jeho bráška s nohama kolem jeho boků. Takhle se cítili oba dva krásně... Takhle si byli úplně nejblíž jak mohli... Tedy kromě úplného propojení, jak byli přesně před chvilkou.
"Kdybych mohl, tak bych byl pořád u tebe, abych si byl jist, že ti nikdy neublíží," vydechl tiše Tom a lehce pohladil Billa po líci. Ten se na něj mile pousmál a vtiskl mu lehký polibek na bradičku.
"Ale vždyť ty si pořád u mě," špitl a nevinně se zaculil. Tomův vážný pohled jej však malinko ujistil v tom, že tohle asi žádná sranda nebude.
"Nedovolím, aby ti kdokoliv ublížil. Už se nemusíš bát," špitl mu Tom u ouška a dovolil mu, aby se mu kompletně stulil do náruče.
"Chci, aby to takhle zůstalo už navždy," vydechl tiše ten křehký šmoulík a byl neskutečně šťastný, že je právě Tom jeho láskou.
"Zůstane... Slibuju ti to, Bille," vyřkl tiše a pak se sklonil k bratrovu oušku, na které jej jemně políbil a poté zašeptal něco, co Billovi vehnalo slzy do očí: "Slibuju, lásko."
"Ach, Tomi," pípl šťastně, a po tváři mu stekla drobná slzička radosti. "Miluju tě," šťastně se usmál a políbil bratra na našpulené rty s malinkatou ozdůbkou. "A pomůžu ti zapomenout na všechno, Tomi... Ve mně," vydechl a žádostivě Tomovi zasténal do ouška.
"Ty seš blázen," smál se vesele Daniel na Andyho, který se právě čvachtal v jezírku. Bylo až neuvěřitelné, jak krásně jim spolu bylo.
"Ale ale taaak, nebud srabík, Daneee," zasmál se vesele Andy a hravě ofrkal celého Daniela vodou. Nevědomky přitom smáčel i své oblečení, které leželo na zemi.
"Já nejsem srabík," řekl Daniel rozhodně a nejistě se rozhlížel kolem sebe.
"Vážně?" zazubil se na něj Andy s veselým výrazem ve tváři.
"Jo," vydechl nervózně Daniel a pomalu si rozepl knoflíček na černém triku. Byl strašně nervózní. Ještě před nikým se neměl svlíknout jen do trenek a už vůbec ne před Andym. "Daniel se nám snad stydí," dobíral si jej Andy, jenomže to asi neměl dělat, protože po chvilce přistál ve vodě ještě jeden človíček. Ten človíček měl uhlově černé podlouhlé vlasy, pronikavý pohled a nadmíru lákavé rty. A Andy teď zjistil, že i jeho tělo je dokonalé snad jako on sám... Tuhle noc má šanci se s ním sblížit... Daniel k němu pomalu doplaval a rozechvěle se jej chytnul kolem krku, protože neměl rád přílišnou hloubku. Andy se k němu začal jemně sklánět, až se jejich rty potkaly nejdřív v jemném a pak v nekonečně vášnivém polibku...

Ráno bylo poněkud zvláštní... Zcela jiné než ostatní. Chatkou se konečně rozlilo lehké světlo a nahlédlo do všech temných zákoutí chaty. Tohle ráno bylo nabito nějakou zvláštní pozitivní energií, která proudila hlavně pokojem Andyho tety. Zvědavá očka černovlasého chlapce vykoukla zpod polštářku a on se vyklubal ven nejdřív malým zadečkem a pak se nějak skulil na zem celý. Na posteli nechal ležet spokojeného brášku, kterého tělo přikrývala jenom lehká peřinka. Bill už jen při vzpomínce na dnešní noc musel potlačit nutkání se vesele usmát, když už ne rozesmát. Nemohl tomu uvěřit... To všechno se stalo tak strašně rychle a on ani sám nevěděl jak, a miloval se s Tomem skoro celou noc... Bylo to tak dokonalé. Ve skutečnosti se spolu milovali ještě asi jednou a pak se až do rána mazlili a lehce líbali. Prostě si chtěli užít tu krásnou chvilku, která se mezi nimi právě odehrávala. Bill by vydržel Tomimu spát v náručí ještě další hodinu, jenomže se mu prostě zachtělo na záchod xD. Koukl ospale na mobil, a když zjistil, že je teprve půl šesté, nechtěl Tomiho budit tím, že potřebuje na záchod. Proto po špičkách vyběhl z pokoje a chtěl jen rychle projít do koupelny. Už už se blížil ke schodům, když se mu najednou zježily všechny chloupky na šíji. Až teď pochopil, že měl Toma přece jen vzbudit.
"Ale, ale barbína," ozvalo se mu u ucha a za sebou ucítil chlad něčí osoby. Bill se snažil rozběhnout se zpátky, jenomže Timo do něj strčil, on se skácel dolů na schody, kde si ošklivě uhodil do nohy. Bolestí vypískl a z jeho očí se draly slzičky proudem.
"Ty hajzle jeden odpornej," uslyšel jemu dosti známý hlas a polekaně se kouknul nahoru, ale přes závoj slz viděl jenom dvě osoby, které se najednou do sebe pustily hlava nehlava...

autor: B-kay

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...