čtvrtek 20. prosince 2012

Můj zlobivej model 35.

autor: B-Kay

"Tomi no tak, co se stalo hmm?", zeptal se tiše Bill, jemně líbajíc Tomovy tiše plačící tváře. Nemohl se na něj dívat… Jeho srdce se lámalo na milion dílků s každou další slzou, co jeho bráška vyronil… snad ještě nikdy jej neviděl takhle plakat….
…Vzpomněl si na jeden den, co jim byly asi čtyři. Tehdy to byli ještě dva ušmudlaní medvídci, kteří jenom vymýšleli hloupostičky a dováděli v zahrádce. Pak se tam spokojeně váleli a pojídali mamce jahůdky, které tam měla vysazeny. Dokázali si tak hrát celé hodiny. Když byli spolu, nikoho třetího nepotřebovali… Bill si přesně pamatoval, co se ten den odehrálo… Jak se tak naháněli po zahradě, najednou mu uklouzla nožička a on se nějak překotil do bazénu, který na zahradě měli… Moc si toho nepamatoval, protože kolem sebe viděl jenom tmu vodní hlubiny, která jej jako malýho neskutečně děsila. Pak už jej jenom dvě obratné ruce vytáhly nad hladinu. Tom tehdy utíkal zavolat mamku, že Billí upadl… Kdo ví, co by se stalo, kdyby to nestihl… A když se Bill konečně uklidnil, tehdy uviděl svého brášku poprvé plakat… Plakal, protože se bál… neskutečně se bál o svýho mladšího brášku… a to byl ještě malinké dítko, které mumlalo ze štrbavými ústy. Ale i přesto, že jim bylo oběma jenom 4, cítil, že musí něco udělat…
A proto Bill v tuhle chvíli věděl, že se nestala jenom nějaká hloupostka, protože Tom kvůli hloupostem neplakal.
"Já to nechápu", vydechl tiše Tom a jemně popotáhnul. Poté se jeho pohled usídlil hluboce na Billově tváři, kde pozorně sledoval každičký milimetr té nádhery… Byl krásnej… vypadal jako nějaká víla... nechápal, jak se mohl někdo takhle nádhernej zamilovat do někoho, jako byl on. Jenom trapnej uklízeč, kterej nedokázal nic víc, než jenom dělat tady poskoka nafrněným modelům a modelkám a poslouchat debilní kázání od ředitele.
"Copak nechápeš hmm?", špitl Bill tiše a láskyplně se sklonil k Tomovu oušku, kam věnoval jeden nádherně procítěnej polibek.
"P-proč právě já?", vydechl a nechal si Billem otřít poslední zvyšky slz, které mu ještě na tváři ulpěli.
"Ty co?", zeptal se nepatrně Bill, kterej už tušil, kam tím Tom míří, ale nechtěl o tom mluvit. Neměl rád ty rozhovory, u kterých se Tom s oblibou ponižoval… Je pravda, že žil úplně jiným způsobem života jako Bill, ale to z něj ještě nedělá něco méně. Tom byl všechno! I když nemá peníze nebo luxusní vily, nepořádá každej večer párty, stejně Billa okouzlil a jeho úsměv a neskonale krásná tvář jej dokázala srazit na kolena hned v prvním momentu, co jej spatřil.
Ještě nikdy totiž neviděl kluka s tak přitažlivou energií, která vyzařovala z každé buňky jeho těla…
Ze začátku mu přišel malinko namyšlenej. Takovej frajírek… a proto čekal, že takovej i zůstane. Ale od doby, co se i Tom dozvěděl pravdu o tom, že Bill je jeho dvojčetem, je všechno úplně jinak… změnili se oba… Bill už se nedokázal dýl přetvařovat a ubližovat mu, a Tom už prostě nebyl tím chladným a namyšleným… jeho srdce se náhle rozevřelo a rozhořelo citem, které ještě nikdy předtím necítilo… A možná právě to jej nutilo plakat - nechtěl o Billa přijít… bál se stejně, jak se bál tehdy, když viděl jeho drobné tělíčko máchající pod vodou…
"Proč sis vybral právě mě? Vždyť se na mě podívej… jenom pouhý uklízeč - a teď už dokonce i číšník! Dneska budu všechny obsluhovat a budou se mi ještě více vysmívat!", hlesl tiše a smutně sklonil tvář. Billovi až teď došlo, co se stalo.
"Jakýho číšníka?", zeptal se jemně a něžně jej pohladil po tváři.
Tom si malinko povzdechl a lehce políbil Billovy pulzující dlaně, které jej jemnými doteky zbavovaly trápení.
"Prej budu muset obsluhovat… jenom ubohej číšník… nádhernej model - a trapnej uklízeč… Tohle vůbec nejde dokopy. Akorát by ses za mě styděl, vydechl tiše, čímž však Billa dost naštval. Jeho tělo se prudce zvedlo z Tomova klína a jeho oči nechápavě hleděly na jeho smutnou tvář.
"Ty si opravdu myslíš, že jsem tak povrchní? Opravdu si myslíš, že tě budu chtít jenom tehdy, když projdeš tím molem, nebo natočíš reklamu?! Proč se tak ponižuješ Tome?! Vždyť jsi mnohem víc, než všichni tam… a i když se smějí, oni jsou ubozí, nevědí, co to znamená mít někoho rád. Všechno, co znaj, jsou jenom peníze.", vydechl rozhořčeně a poté se s povzdechem svalil na židličku vedle Toma.
Ten na něj provinile upíral svá nádherná čokoládová očka a přitom si jej pomalounku stahoval zpátky dolů k sobě. Bill se nevydržel dlouho zlobit a sám se k Tomovi něžně přitulil.
"Seš blázínek, Tome. Copak nechápeš, že já nechci peníze?", šepl a naléhavě políbil ty dokonalé rty. "Nechci peníze... nechci ani to auto, ani žádnou agenturu. Nepotřebuju ani tuhle práci, ale jediný co opravdu potřebuju, jsi ty… bylo to tak od narození a teď je to ještě horší… Miluju tě", vydechl a zoufale líbal vlhkou tvář, která chutila slaně od Tomovejch slziček. "Miluju tvé nádherné oči… tvůj krásnej úsměv, tvé doteky… polibky… jsem do tebe blázen, rozumíš? Nepotřebuju majetek, já chci tebe, Tome", vydechl a náhle zasténal jak se Tomovy dlaně omotaly kolem jeho boků a jemně si jej přitlačily ještě blíže k sobě.
"Nemůžu uvěřit, že jsi můj", vydechl Tom tiše a okouzleně hleděl na Billovy přivřené oči a nádherně prokrvené rty, které pouštěly na jeho tvář horký vzduch.
"Jenom tvůj, Tome", šepl tiše Bill a hladově se vpil do rtů svého bratra, kterej začal naléhavě spolupracovat. Pod nátlakem divokýho líbání Tom vyhoupl Billův drobnej zadeček na stůl a vášnivě laskal jeho naběhlé rty, které jen stěží dokázaly odmítat tu razanci, se kterou si je Tom bral… Vůbec nemysleli na to, že tam může kdokoliv přijít… teď nemysleli vůbec na nic…
Bill se za neustávájícího líbání překulil na Toma, a jeho obratné prstíky si začaly naléhavě hrát se sponou Tomova pásku.
"B-bille, t-tady ne", vydechl Tom jen stěží, jak se najednou ocitnul na zemi polonahej se vzrušeným bráškou mezi nohama. Ten se na něj něžně pokládal a zoufale líbal každej milimetr toho krásnýho bříška.
"Šílím z tebe, Tome", zasténal, jak jemně skousával bratrovy stehna.
Tom měl tvář zvrácenou prudce dozadu a nedokázal nic, jen se kousat do ruky, aby jeho steny nebyly příšli hlasité. Když se však Billova ruka opatrně přitiskla na jeho vzrušení, neudržel se.
"Bože Bille… lásko"…

autor: B-Kay

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...