úterý 25. října 2011

Živelná pohroma 44. KONEC 1.řady


autor: B-kay

Tom si k sobě Billa tulil vší silou. Naléhavě nasával jeho krásnou vůni a nechával si šeptat do ouška slova lásky a oddanosti. Zatímco se k sobě tulila dvojčátka, Daniel smutně vyhlížel svého miláčka.
"Andy," vykřikl šťastně, když se zpoza stromků vynořila další postava, která se ke své sladké meruňce rozběhla jako o život… Černovlasý chlapce s úsměvem oběhl mazlící se dvojčátka a poté skončil v Andreasově náručí..
"Miláčku, řekni, že ti nic neudělal. Seš v pořádku? Nic ti není? Nebolí tě něco?" otázky se linuly z Andyho úst jako vodopád, který nešel zastavit.
"Jsem v pořádku," vesele se na něj usmál Daniel a nechal se Andym vášnivě políbit.
"Miluju tě," špitl Andy a něžně otřel svůj nosík o ten Danielův.
"Já tebe taky… moc moc moc," špital, zatímco horlivě prozkoumával vlhkými rty tvář svého nového přítele a snad opravdické lásky…
"Dany?" špitl Andreas najednou do Danielových rtů, které jej vášnivě líbaly.
"Hmm?" zabručela meruňka a nepřestávala objevovat skrytá tajemství Andyho úst. "Otoč se," zašeptal Andy tiše, ale na tváři mu hrál spíše pobavený výraz smíšený s velikým překvapením. Daniel se tedy nechápavě otočil, a hned, jak tak učinil, se na jeho tváři rozechvěl letmý náznak úsměvu a jeho oči se malinko rozzářily náhlým poznáním. "Vidíš to, co já?" zeptal se Andy a s pobaveným úšklebkem sledoval dění před sebou…
Tomovy dlaně spočívaly někde na Billově zadečku, za který si jej něžně přitahovaly pořád víc a víc a jeho jazyk se proplétal s tím Billovým v smyslné hře. Horlivě se líbali a nenasytně se k sobě tiskli, a přitom úplně zapomněli, že jsou tam s nima ještě dvě osůbky, kterým na překvapení tenhle výjev vůbec nevadil. "Nemělo by nám to být odporné?" zeptal se Andy s úsměvem na rtech a jemně si Daniela strhnul do náruče, aby mu vzápětí jako had omotal ručky kolem boků. Daniel se na líbající dvojici mile usmál.
"I když jsou to dvojčata, vypadají spolu neskutečně šťastně," zašeptal a s blaženým výrazem pozoroval, jak se Bill choulí v Tomově náruči, kterou mu sám Tom ochotně nabízí…

"Promiň mi to," zašeptal Tom a zoufale Billa políbil na čelo.
"Co ti mám prominout?" špitl ten zablácený čuník a něžně hleděl bratrovi do očí.
"Že jsem tě nedokázal ochránit," vydechl Tom smutně a jemně Billovi přejel po rozkouslých rtech. Hned věděl, kdo tuhle jizvičku způsobil.
"Už na to nemysli," usmál se vesele Bill, když si všimnul, kam je upírán Tomiho pohled.
"Bolí tě to?" špitl ten něžný šmoulík, a láskyplně Tomovi přejel po namodralé tkáni veliké modřiny, která mu nepatrně hyzdila jinak dokonalou tvář. Ale Billovi to vůbec nevadilo. Tomi mu přišel i takhle neskutečně krásnej. Jeho něžný úsměv se nedal přirovnat k ničemu. Jeho zářící očka by klidně trumfla i vycházející sluníčko, které pomalounku ozařovalo celou oblohu.
"Nebolí," špitl jemně, a až teď si uvědomil, že je jeho láska celá od bláta. Sladce se zasmál a jemně mu přejel po nosíku, kde měl ještě menší nánosek bláta. "Že tys zase upadl," špitl něžně a když si všimnul Billova sladkého zaculení, věděl, že tahle osůbka se prostě narodila proto, aby mu změnila celý život od základů…
Aby jej totálně pobláznila a Tom konečně mohl s jistotou říct, že Bill je jeho jedinou láskou. A vždycky také byl… Už jako miminka se úplně milovali a jejich láska pomalu rostla s dvojčátky. A teď, když jsou už oba dva konečně dospělí, konečně dozrála i jejich láska a proměnila se v ještě silnější a krásnější pouto.
"Hm hm," ozvalo se dvojčátkům za zády, a oba se od sebe zrychleně odsunuli. Bill si spěšně otíral naběhlé rty, ale když viděl, Tomův malinový odlesk rtů, které byly ještě před chvilkou spojeny s těmi jeho, a jejich majitel je pyšně špulil, vykašlal si na to i šmoula.
"Takže byste nám snad mohli něco říct," zazubil se Andy, zatímco držel Daniela pevně kolem boků a ten se na dvojčátka jenom mile usmíval. Bill se k Tomovi vesele přitulil a nechal jej, ať jej lehce svírá ve svém náručí.
"No takže, řeknu ti to ve zkratce… Možná se mi budeš smát, ale já se fakt totálně zabouchl do svého brášky," špitl Tom tence a malinko naklonil tvář k Billovi, aby mu mohl vtisknout sladký polibek. "Ale tys byl pro mě také překvapením," zasmál se Tom nad tím, jak si Andy ochranitelsky tulil k sobě tělíčko Timova mladšího brášky. Andy na něj jenom spiklenecky mrkl a poté spustil s Danym sladké líbání…

"Máš už všechno?" ozval se Billímu u ouška pobavený hlásek jeho brášky.
"Jo," vydechl tiše a mile se usmál na starou rozpadlou chatku. I když tady přežil i několik špatných chvil, ale těch hezčích bylo stoprocentně víc. Bude mu to tady dokonce i chybět. Právě se pomalounku stmívalo, a Daniel s Andym se už sladce mazlili vzadu v autě, zatímco Tom snesl dolů jejich kufry a naložil je do bezpečí auta. Timova banda na čele s Timem tady ještě zůstávala, ale jenom oni čtyři přesně věděli proč. Timo se totiž děsně styděl za to, co všechno způsobil svému bratrovi a i Kaulitz dvojčatům... Možno, že se mu až teď dostalo svědomí a on konečně pochopil, jak moc svým chováním všem ubližoval... Nebo za to mohl obraz, který uviděl v lese - Andy a Tom... Oba dva neskonalí rebelové a opravdu tvrdohlavé a ochranitelské povahy, se láskyplně tiskli k těm dvěma, které měl až doteď za nějaké křehotinky, a Billa za dokonale přitažlivého... Dokonce ani jemu se vůbec nehnusila představa bratra s bratrem - a když uviděl Daniela, jak se šťastně usmíval v Andyho náručí, pochopil, že se takhle mohl usmívat i u něj v náručí... Toužil po tom 18 let, jenomže Timo to prostě nikdy nedokázal... A až teď toho pomalu litoval... Bylo však už pozdě...

"Tak, jdeme?" zaculil se Tom na chatku jako sluníčko a jemně se dotkl svou dlaní té Billovy. Když jeho střapatá hlavička jemně přikývla, vykročili společně směrem k autu.
"Kaulitzi?" nesmělý hlas zastavil jejich pomalé krůčky k autu. Bill se otočil jako první, a když uviděl, jak k nim utíká Timo, jeho očka se překvapeně rozevřela. Tom na něj nechápavě hleděl. Timo došel až úplně k nim a nesměle sklopil pohled. "Mě to fakt mrzí. Byl jsem strašnej idiot. A já taky vím, že jsem vám hezky ublížil, ale fakt mě to teď opravdu hodně trápí ... S Danem si to vybavím doma, jenomže pochybuji, že už se asi někdy uvidím s váma, takže proto jsem se vám chtěl jenom omluvit," jeho zelená očka se náhle střídavě potulovala po tvářích obou dvojčátek. Bill překvapeně vydechl a pohlédl na svého brášku, kterého výraz se pomalounku zjemnil. Timo nastavil obě dlaně dopředu, jednu k Billovi a druhou k Tomovi.
"Měl bys vědět, že člověk, co ublíží mýmu bráškovi, by se ke mě už neměl více přibližovat, ale na druhé straně, od tebe jsem omluvu opravdu nečekal," pousmál se Tom a pomalounku podal Timovi svou ruku.
"A ty, Bille? Tobě jsem ublížil snad nejvíc, mrzí mě to," šeptl a smutně sklonil pohled, avšak to už si jemná ručka potřásla s tou jeho...
"Stejně mi to tady bude chybět," špitl Bill, když pomalounku míjeli okolní domečky a příjezdová cesta na chatu se jim ztrácela z dohledu. Ti dva milenci xD zaspinkali jako miminka vzadu v dokonalém objetí, a Tom, který řídil, se nechal Billem něžně mazlit na krku, ouškách a sem tam schytal polibek i na líčko.
"Mně to tu bude také chybět, ale doma to bude lepší..." smyslně zašeptal a ucítil, jak se Bill proti jeho kůži sladce uculil.
"Ale koupíme si to štěňátko, že ano?" šeptl a polibky pokrýval Tomovy klíční kosti. "Koupíme... A budeme spolu spinkat v posteli, a také se budeme dlouze-," nedokončil a vábivě se zahleděl do Billových touhou ztmavlých očí. "Milovat," šeptli oba dva najednou, a Tom musel zastavit auto, protože už by nevydržel. Rychle na chvilku zaparkoval u jedné polní cesty a hladově spojil své rty s těmi Billovými. Ten táhle zasténal hned, jak se jejich jazyky propletly. Tomova ručka už ze zvyku putovala pod lem jeho černého trika.
"Tohle až doma," zašeptal Bill tiše s lehkým úsměvem a naposled se vnořil do hloubky bráškových rtíků...
Ráno bylo pro oba dokonalé. Tom udělal všechno, co Billovi slíbil. Potají spinkali spolu v posteli v Billově pokoji, který byl dále od pokoje rodičů, takže neměli šanci je moc slyšet. Celou noc strávili dokonalým milováním a mazlením se v rozházených polštářcích... A když se ráno probrali, měli na pláně jenom jediné - hned se vydali koupit si štěňátko. A hádejte, jaké jméno ten chudinka schytal? Tomovi přišlo legrační, kdyby jej pojmenovali Pohroma xD…

KONEC

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...