neděle 14. srpna 2011

Rebel II. 8.

autor: B-kay

Po tváři mu stékaly palčivé slzy, ruce se mu chvěly a srdce zoufalo. Cítil se, jako by podváděl. A tím, že lhal bratrovi, podváděl nejenom jej, ale také sebe. Miloval jej k zbláznění, přesto byl ochoten se jej vzdát. Nedokázal by žít s pocitem, že právě on byl tvůrcem rozpadu Tomovy rodiny. Věděl, že kdyby chtěl, Tom by s ním šel kamkoliv. V klidu by dokázal opustit Roby, a určitě by zvítězila láska k bratrovi nad vlastním dítětem.
Bill sklíčeně vydechl, ještě jednou pohlédl na roztomilou postýlku, ve které spokojeně spinkal jeho malý synovec. V tu chvíli mu bylo všechno jedno. Už to v sobě nedokázal potlačovat. Trpěl přeci celý rok. Nedokázal by ani spočítat, kolik nocí bezesně proplakal a s nadějí v uplakaných očích vzhlížel ke hvězdnaté obloze. Byl tak sám… daleko od všech, na kterých mu záleželo. A nebyl u něj nikdo, kdo by mu pomohl, nikdo, kdo by jej objal nebo alespoň lehce pohladil. Tak dlouho necítil ničí lásku nebo něhu. Jakmile však spatřil bratrovu tvář, jeho nádherné hluboké oči nevědomky prahnoucí po těch jeho… ty matoucí rty s příchutí zakázané vášně… Znal každé jejich zákoutí. Věděl přesně, jak chutnají. Věděl, jak jemné a pozorné dokážou být. A přesto se jich nesměl dotknout.



"Jsem příliš slabej Bille… až budeš jednou milovat, pochopíš, proč jsem to udělal," zašeptal bez dechu, jemným pohledem přejel tvář chlapečka a opatrně setřel vlhké stopy slz ze své tváře. Sám si zvolil cestu, kterou se chtěl vydat! I když nebyla snadná, doufal, že to společně zvládnou. Cestou ke koupelně zhluboka dýchal, rty měl pevně semknuté a oči zmateně přivřené. Všechno kolem se mu kroutilo, srdce mu bilo tak hlasitě, že to dokonce slyšel i on sám. Ruce se mu třásly touhou a strachem, jak to všechno dopadne. Kousínek ode dveří zastavil, naposled se zhluboka nadechl a bez klepání otevřel.
"M-myslel jsem, že už nepřijdeš," Tom se smutně zahleděl na svého brášku, který se skloněnou hlavou pomalu vešel a pečlivě za sebou zavřel. "Ty jsi brečel, Bille?" Tom působil ve vaně plné horké pěny jako malé dítě, v očích mu však nehrála dětská jiskra. Vlhké cestičky na Billově bledé tváři mu přesně napovídaly, co jeho bratr před chvilkou dělal. Vlasy měl zplihlé a dlouhá ofina mu zakrývala bolestivý pohled. "Jsi v pořádku?" měkká otázka plná hluboce vrytého strachu Billa jenom ubezpečila o správnosti jeho výběru.



"Myslím, že ne… už dlouho ne, Tome," řekl tichým hlasem a popošel k bratrovi, kde se posadil na kraj vany. S pohledem upnutým hluboce do jeho očí, přejížděl ukazováčkem po klidné vodní hladině. Už jenom ten fakt, že byl pod vodou jeho bratr nahý, v něm dokázala vzbudit náhlý nástup ustrašené touhy. Tom se zaujetím sledoval bratrovu ruku, která se pomalounku blížila k jeho hrudníku, poté se však vystrašeně stáhla zpátky a znovu jenom kroužila po pěnové hladině. Tom v Billových očích po dlouhé době neviděl odmítání, jenom zaváhání, zdali koná správně. Jako by se snad ještě pořád bál naznačit, po čem touží… naznačit, jak moc jej miluje.
Proto k němu opatrně natáhl dlaň a jenom lehce projel po jeho štíhlé čelisti. Bill už se nedokázal více ovládat. Lehce pootevřel rty a omámeně přivřel víčka. Tom si ve vaně pomalu klekal a přibližoval si k sobě bratrovu odmítavou tvář.
"Jak dlouho se ještě dokážeš bránit?" zoufale mu skousl kůži na bradě, kam vzápětí uložil hladový polibek. Bill tiše zasténal jeho jméno a ruce, jež tiskl v pěst, nevědomky posouval směrem k bratrovi. Tom si už nechtěl na nic hrát. Tady už nemělo smysl něco zapírat. Šílel po něm… tak moc jej miloval, a když jej měl konečně u sebe, nemohl být bez něj už ani chviličku. Nedbal na Billovo vylekané písknutí, když si jej strhnul k sobě na klín, i v teplákách. Bez váhání vklouzl mezi jeho pootevřené rty a naléhavě jej líbal. Mokrýma dlaněma jej hladil pod tričkem, které mu poslepu nedočkavě svlékal, zatímco jej přímo zuřivě líbal. Bill po chvilce roztouženě nadzvedl ruce a nechal si tričko převléknout přes hlavu. Horlivě oplácel všechny Tomovy polibky. Nevědomky sténal a tichounce vzdychal, jak na sebe narazily jejich vzrušené klíny.
Byli natolik rozvášnění, že úplně zapomněli na nějakou mazlivou předehru. Na to mají přece čas celou noc. Tom z Billa doslova strhl černé tepláky, které byly díky značnému množství vody dost těžké a odhodil je stranou. Tentokrát ani neměl šanci se dívat na Billovo nádherné tělo, jelikož byli celí zapatlaní od pěny.
"Řekni mi, že mě miluješ… tak řekni mi to," Tom vzrušeně sténal, jakmile se na něm začal Bill pohupovat. Polibky mu pokrýval tvář a nahá ramena, a přitom si na tvář patlal pořád víc a víc pěny, že vypadal jako sněhuláček.
"J-já…" Bill náhle prudce zvrátil hlavu dozadu a zoufale stiskl rty, když se Tom dotkl dlaní jeho vzrušení. "Vem si mě… prosím… miluj se se mnou. Už to nevydržím," zavzdychal Bill a sám pomalounku přirážel k bratrově dlani.
"Až když to řekneš," Tom mu přejel zuby po uchu a vášnivě jej políbil.
"Miluju tě… miluju tě, lásko," Bill se mu z posledních sil zahleděl hluboce do očí a láskyplně jej políbil.Vzápětí však tlumeně vykřikl do bratrovy kůže, když do něj Tom nedočkavě pronikl. Jejich milování by se dalo přirovnat k vodní bitvě.
Celá koupelna plavala ve vodě, všude kolem byly obláčky pěny. Tom si bral Billa bez lítosti, tvrdě… tak dlouho na něj čekal. Bill však stejně všechno pokorně snášel a hladově jej líbal. Konečně se necítil tak sám. Měl v sobě přeci kousek svého bratra… byli znovu tak krásně spojeni… A naléhavost a dychtivost, která mezi nima vládla, byla předpokládatelná po tak dlouhém odloučení. Čím prudší byly Tomovy přírazy, tím víc jej Bill líbal. Někdy jej do rtů dokonce až kousal. Nedokázal se toho pocitu nabažit a věděl, že nezůstane jenom u jednoho nečekaného milování ve vaně…

autor: B-kay

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...