čtvrtek 24. února 2011

Beautiful Killer 1.

Upozornění: Není úplný twincest - je pouhé Slash Fan Fiction!!! Vím, že jsem zveřejnění slibovala už včera ale vážně nestíhám přepisovat...
Díl 1.


Bill:
Prodírám se davem lidí v klubu a koukám po nějaké oběti… Oběti, se kterou se vyspím - samozřejmě po mým - a pak… už neuvidí ani mě, ani nikoho jinýho.
Lidi se na mě otáčejí a sjíždí mě lačným pohledem…a na někoho z nich se takhle za chvíli budu dívat já…
Uh, ještě jsem se nepředstavil… Jsem Bill. Bill Kaulitz, ale říkají mi B. Killer… Kdyby jen věděli, jak jsou s tím ´Killer´ blízko, radši by se mi vyhli. A ´B´ je zkratka jak mého jména, tak slova ´beautiful´. Jo, troufám si o sobě tvrdit, že jsem ´krásný´… Krásný jako anděl… ale opravdu jen jako. Jsem spíš ďábel v andělském těle… Zabil jsem už tolik lidí… předněji 129. Hledám tedy 130.oběť, a je mi jedno, jestli holku nebo kluka… Ve svých 20ti letech jsem si jistý svou orientací á la bisexuál… ale taky jsem si jistý, že s klukem je lepší sex… Z čehož vyplývá, že dneska si chci hlavně užít… hlavně ten sex… Vraždit jen možná…
Razím si cesu k baru a cestou vyhlížím oběť mích choutek… pro dnešek tedy kluka…muže… Neříkám, že mi nelichotí, jak na mě holky pomrkávají, ale většinou po mě chtějí vztah, a na to já fakt nejsem.
Sednu na barovou židličku, objednám si drink a rozhlídnu se. Pohledem spočinu na… něčem v hoferským oblečení s rasta copánky… To vypadá na ´hezky strávený večer´… To bude moc příjemný…pro mě. Pohledem ho sleduju až na druhou stranu barovýho pultu. V tu chvíli přede mnou přistane oranžovo-červený drink.
Kouknu na barmana a pozvednu obočí. "Od něj." Kývne směrem k rastovi.
Tak od něj… hmm… Vypadá to, že si vážně užiju… Pro sebe se ušklíbnu.

Tom:
Prodírám se davem lidí v nějakým klubu a hledám někoho, koho bych ohnul… Cítím v zádech něčí pohled. Otočím se a zamířím k baru, pohledem zkoumám lidi okolo, hledám tu osobu, co mi nejspíš chce pohledem vypálit díru do zad… Dojdu k baru a rychle přejedu pohledem všechny, sedící u něj. Hmm… Pěknej kousek… pěkný maso… To nemyslím doslova, já si jen užívám… Ale… To on mě tak propaluje pohledem… Pošlu mu něco k pití. Pak se otočím a zády se opřu o bar, chvíli jen čekám, pak se zvednu a jdu ze zadu k němu. Nakloním se mu k uchu a zeptám se: "Tak co? Chutnal drink?"
"Chutnal… Dal bych si další…" Pronese až svádivým hladem.
"To se dá lehce zařídit…" Sednu si na židli vedle něj a křiknu na barmana, ať sem hodí ještě jeden drink. Ve chvíli, kdy před ním přistane, dám do něj dvě brčka a ´rošťácky´ se usměju. Jen se ušklíbne, pomalu si přiloží brčko mezi rty a nasaje. Hm… Už se těším na tuhle noc… To mi připomíná… Ještě jsem se nepředstavil a neřekl, co tady ´hledám´… Jmenuju se Tom Trümper, je mi skoro 22, a… ´hledám´ tady další rychlý uspokojení… A když už takhle někoho najdu, nesmí to být jedna z těch naivních holek, co si myslí, že se s ní vyspím, a pak s ní budu navěky… V tomhle mám raději kluky… Ti si to většinou nemyslí a je s nima lepší sex… No co, jsou prostě užší… Sjedu ho pohledem od hlavy až k patě… Hm… Vážně kus…
Nahnu se k druhýu brčku a provokativně pomalu se napiju. Při tom mu koukám do očí.
"Nechceš si zatancovat?" Zeptám se po chvíli.

Bill:
"Tak co? Chutnal drink?" Slyším za sebou zastřenej… až svádivej hlas.
"Chutnal… Dal bych si další…" Pronesu stejným tónem.
"To se dá lehce zařídit…" Sedne si na židličku vedle mě - A hele… Ona to je moje dnešní oběť - a objedná další drink. Po chvíli před náma přistane ten objednaný nevím-co-to-je-ale-chutná-to-dobře-drink, a ani se nestačím divit, jak rychle se v něm objeví dvě brčka.
Jen se ušklíbnu, přiložím si brčko mezi rty a nasaju. Přehodím si nohu přes nohu a kouknu na něj… Udělá totéž co já… stejně pomalu se nahne k brčku a provokativně pomalu se napije. Při tom mi koukáno očí.
"Nechceš si zatancovat?" Zeptá se po chvíli.
"Hm…" Dělám že přemýšlím. "…A můžu alespoň vědět, s kým se chystám tancovat?" Odpovím otázkou.
"Tom…" Zvedne se ze židle a počká, až totéž udělám já.
"Bill…" Představím se taky a jdeme do davu lidí uprostřed klubu.
Okamžitě mu dám ruce okolo krku a přitisknu se k němu. V tu samou chvíli ucítím jeho ruce na svých bocích… Pomalu je přesouvá na můj vypracovanej, pevnej zadeček… Jen se ušklíbnu a přitisknu se k němu ještě víc. Jednou rukou pomalu sjedu na hrudník, prsty druhé vjedu mezi copánky… Kouknu mu do očí a skousnu si ret.
Tom: "Hm…" Vypadá že přemýšlí "…A můžu alespoň vědět, s kým se chystám tancovat?" Pěkná odpověď…
"Tom…" Sesunu se ze židle.
"Bill…" Představí se a taky si stoupne.
Jdeme doprostřed davu lidí. Okamžitě se ke mně přiblíží a ruce mi dá okolo krku. Jak myslí… Moje ruce okamžitě přistanou na jeho bocích a pomalu se sunou na jeho prdelku… Ušklíbne se a přitiskne se na mě ještě víc… Jednou rukou mi zajede do vlasů a druhou mi přejíždí po hrudi… pomalu ji posunuje na mé, krásně vypracované, bříško. Za ten jeho zadeček si ho natisknu na rozkrok.
"O-oh…" Vydechne a zadívá se na mě způsobem ´já to chci´. To jsme dva…ale ještě ho trošku vydráždím… Chci, aby byl opravdu divokej… A chci být v něm… Jen se ušklíbnu. Přitisknu si ho na sebe ještě víc a dýchnu mu na krk.
"Awww…" Zakňučí a skousne mi ušní lalůček.
"Ou…" Dostává mě…
"Já už chci…" Kňučí a tlačí mě z parketu.
"Kam?"
"Někam, kde je možnost být hodně divoký a hlasitý…"
"Pojď." Tlačím ho za boky směr východ.
"Kam…?" Šeptne mi do ucha a přisaje se mi na krk. "Jek daleko…?"
"Dva bloky…" Vydechnu.
"Tak daleko?" Vyjekne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...