sobota 15. prosince 2012

Můj zlobivej model 30. (2/2)

autor: B-Kay

Tom překvapeně zamručel do hloubky Billových rtů hned, jak ucítil, že se jeho ručka nesměle dotkla jeho zadečku a pak se zase vrátila na své původní místo, což byla jeho záda. Pomalounku opustil tu dokonalost s potřebou kyslíku a zoufalým pohledem sjel Billovo vzrušení, které nevědomky naráželo do toho Tomova při každým prudším polibku.
"T-tohle už je moc", vydechl tiše a prudce přivřel svá víčka pod návalem slasti, kterou způsobovala už jenom ta představa toho, co by se mezi nima mohlo stát… V mysli viděl docela přesně Billovu tvář zkroucenou rozkoší, když se bude opatrně nořit do jeho těla… A když otevřel oči, uviděl tu samou tvář, která se jej snažila hladově líbat.
"Tome, proč mě pořád odmítáš?", zaštkal Bill u Tomova ouška, které něžně skousl a poté na něj položil jeden ze svých sladkých polibků. "Proč se mě konečně nedotýkáš? …Proč pořád posloucháš rozum a ne sdrce?", zeptal se a jeho nádherná očka smutně přelítla Tomovy dlaně, které pořád nečinně ležely na matraci. "Copak ty mě nechceš? Netoužíš po tom, abych se s tebou miloval?", naléhavě zašeptal a dravě líbnul Toma na rameno.
"Bille, mlč už prosím", zaúpěl Tom, ale sám věděl, že má jeho dvojčátko pravdu.
Měl pravdu v každým slůvku, které vyšlo z těch nádherných rtů. Tak moc po něm toužil… tak strašně jej chtěl cítit… chtěl cítit jeho horkej dech, který by mu ovanul tvář hned, jak by se nad něj sklonil… ale ze všeho nejvíc chtěl vidět výraz jeho nádherné tváře, když se poprvý skutečně propojí… Najednou vědel přesně, co má dělat! Na tuhle chvíli čekal tak strašně dlouho… a i když se tohle děje právě s jeho bratrem, už mu to bylo jedno.
Šíleně jej miloval… ba přímo zoufale, a chtěl, aby byl jeho… jenom jeho. Chtěl se vzbudit v jeho náručí a jako první chtěl, aby jej vzbudil Billův hlásek a jeho křehké tělíčko, tulící se k tomu jeho… Ano, přesně tohle chtěl! Teď už si byl jist! Miluje jej… šíleně moc, a jenom proto, že tohle není dle morálky… dyť on nikdy nic nedodržoval. Miloval, když dělal věci zakázaný… a milovat se s osobou, do které byl blázen, svým spůsobem zakázané bylo, když neobejdeme fakt, že tou osobou byl právě Bill.
Teď se konečně podíval na svého bratra, jako na objekt touhy. Bill se dokonce překvapeně usmál, když se Tom svýma dlaněma usídlil na jeho bocích a ty začal něžně třít.
"Chci to, Bille… strašně moc to chci, ale nechci ti způsobit bolest", vydechl a něžným pohledem projel jeho odhodlanou tvář.
"O tomhle snad rozhoduju já... a i přesto to chci. Chci, abych patřil porvé tobě, Tome… j-já se doteď bál, ale teď už ne… protože tobě věřím… a miluju tě… strašně moc", vydechl tiše a nechal se Tomem naléhavě políbit.
"Tak dobře", šepl nakonec Tom a posadil se vedle Billa. "J-já to udělám, ale když tě bude něco bolet Bille, slib mi, že mi to řekneš a já hned přestanu. J-já ti opravdu nechci ublížit", špitl a když na Billově tváři pořád viděl spokojenej pohled, vědel, že už není cesty zpátky. Jeho tělo se pomalounku pokládalo na to Billovo a Bill jenom malinko roztáhnul nožky, aby se tam Tom svým tělem vešel. Něžnými polibky mu bloudil po jeho nevinném těle, jakoby jej chtěl tímhle připravit na něco, co se mělo stát za chvíli…
Jejich mazlení bylo nekonečný… byla to jakoby dlouhá sladká předehra k něčemu, co je mělo spojit tím nejpevnějším poutem…
…Oba dva se vznášeli na nádherným obláčku touhy a užívali si toho dokonalýho mazlení. Po chvilce však Tom uznal, že je Bill dost připraven a chtěl mu naznačit, aby se otočil, avšak to se střetl s Billovým nesouhlasným zavrtěním tváře."J-já nechci ležet na bříšku, Tome… chci tě vidět", špitl a s hlubokým výdechem uvolnil Tomovy cestu k jeho nevinnýmu tělu, které od totohle momentu mezi ta nevinná a neposkvrněná nepatřilo….
Tomu, co právě dvojčátka prožila, se snad ani nedá říkat milování. Toma překvapila ta něžnost, s jakou se mu Bill oddával a také ta důvěra, kterou mu vkládal do rukou, když se poprvé setkal s jeho tělem…Ze začátku to možná bylo malinko bolestivé, ale po chvilce bolest vystřídala touha… vášeň a ta nádherná přitažlivost, která mezi nima panovala od začátku… A když Tom naposled přirazil do Billova těla a to se s hlubokým výdechem napnulo, stanul ve vlastním dokonalém uspokojení…
Jejich horká spotěná těla přistála na hromádce měkých polštářků, kde se k sobě naléhavě tulila a vzájemnýma polibkama se snažila uklidnit… Ani jeden z nich nedokázal popadnout dech. Ale hůř na tom byl Tom, kterej poprvé cítil to nádherné uspokojení, po kterým toužil už tak strašně dlouho…

autor: B-Kay

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...