pátek 14. prosince 2012

Můj zlobivej model 30. (1/2)

autor: B-Kay


Jeho ouška jakoby poprvé uslyšela tahle slůvka… oči, již se náhle rozevřely poznáním, rozechvěle bloudily po Billově tváři, která ještě pořád tiše plakala.
"C-cože?", tohle bylo jediné na co se zmohl a jediné, co vlastně dokázal říct… Čekal úplně všechno, ale že mu Bill vyzná lásku tedy opravdu nečekal. Ty dvě slova mu zněla v mysli jako zvuk motýlích křídel a on tomu prostě nemohl uvěřit… Řekl mu to jenom tak… nepotřeboval kvůli tomu zažít divokou noc plnou sexu… řekl mu to proto, že to tak cítil…
Billovy očka smutně zamrkala a jeho rty se nežně přitiskly k Tomově bradě, kam vložily nesmělý polibek.
"J-já... je to pravda. Já jsem se do tebe zamiloval, Tome… s-sice jsi moje dvojče a já v-vím, že k tobě bych tenhle druh lásky cítit neměl, ale já prostě nemůžu… už víc ne ", zašeptal a zoufale přivřel víčka pod návalem dalšího pláče. Poté se od Toma pomalounku odsunul a se strachem skrytým hluboko v těch dvou studánkách se zahleděl Tomovi do očí.
"T-ty,... ty mě opravdu miluješ?", zašeptal Tom a jeho hrudník se zběsile zvedal a poté znovu klesal, jak mu mocně bilo splašené srdíčko. Z Billových rtů utekl jeden tichoučkej vzlyk a jeho tvář se nesměle sklonila hned, jak opatrně přikývla.
"Miluju tě", vydechl a svůj pohled rozhodně zabodl do dvou duhovek totožné barvy… Tomův žaludek právě udělal salto a jeho myšlenky vířily v nekonečným tornádu. Nevěděl, zdali byl rád, nebo na tom byl ještě hůř než předtím. Tohle opravdu nečekal. Jeho očka se tiše zalila slzama, jak dlaně, kterými doted žmolil lem trika nesměle zvedly Billovu tvář do úrovně té své… Billovi vůbec nebylo potřeba slov… Stačil jenom jedinej hlubokej pohled do těch očí a vědel, že Tom je na tom úplně stejně. V jeho očích se totiž zrkadlila pošlapaná touha, kterou se už tak dlouho snažil ukrývat snad i sám před sebou…jenomže kromě touhy tam bylo nekonečné množství něžné lásky, která pomalounku zrála v srdcích obou dvojčátek. Naposled se mu zahleděl hluboce do očí a poté se mu něžně přitiskl k rtíkům, které byly mírně slané od Tomových tichých slziček….
Stačila jenom vteřinka, aby se z jejich něžnýho líbání, stalo dravé dobívání úst toho druhýho. Tom měl ruku zabořenou do Billových vlasů a jeho tvář si nakláněl do pozice, aby se co nejsnadněji dostal k jeho mazlícímu jazyku.
"Co kdybychom šli spátky?!", vydechl Bill tiše hned, jak se od sebe na chvilku odtrhli a vášnivě si skousl spodní ret. Tom jen omámeně sledoval tu nádheru před sebou a v mžiku zavolal na pejska, kterej je poslušně následoval. Sice malinko nespokojen z krátké procházky, ale už byl také dost unavenej a navíc nějak tušil, že dneska bude mít celej gauč zase jenom pro sebe… ou a ještě pro svého králíčka…

Tomovy rychlé prstíky naléhavě otevřely dveře a dovnitř jako první vlítl hafan, kterej nejdřív proběhl všechny zákoutí bytu, až pak se spokojeně uložil na gauč vedle své oblíbené plyšové hračky. Bill zatím vzal Toma prudce za ruku a rychlými krůčky jej vedl po schodech a pak až k Tomově posteli, kam jej opatrně sotil, takže Tom přistál po chvilce v měkkých peřinkách.
Naléhavým pohledem sledoval Billa, kterej se nesměle postavil před něj a s nevinným výrazem zabodnutým do jeho očí se začal svlékat. Tom tlumeně zasténal hned, jak se před ním objevilo Billovo nahé tělo.
"Tohles neměl", zašeptal přidušeně, jak zvrátil tvář prudce dozadu a bolestně přivřel víčka. Už teď cítil, že je jeho vzrušení více než patrné a když se Bill začal po čtyřech plazit přes jeho tělo věděl, že vzrušení už déle skrývat nedokáže… Jeho reálné uvažování pohaslo v ten moment, co se na něj Bill nežně položil a jeho vzrušenej klín opatrně narazil na ten Billův.
"Proč mi to děláš?", zašeptal vášnivě, jak se o něj Bill začal s tichounkým sténáním třít.
Pak malinko nadzvedl hlavinku, aby se lépe dostal k Tomovým ouškům."Svlékni se… prosím", vydechl a zoufale Toma líbnul pod krkem.
"C-co chceš dělat?", pípl Tom kníkavě, a chvějícími se dlaněmi si svlékl obrovské tričko, které hodil zase na chudinku Thomase. Ten čuník měl na něj prostě neštěstí.
"Chci tě jenom líbat", zasténal naléhavě, když uviděl, jak si jeho bráška pomalu svlíkl obrovské džíny, které vzápětí následovaly modré trenky.
"Tak mě líbej", vyřkl Tom tiše a samým vzrušením snad hořel. Nevědel proč, ale měl takovej zvláštní pocit, že dnes už nezůstanou jenom u líbání… Měl pocit, že dneska poprvé pozná, co to znamená milovat se s někým a patřit někomu... a světe div se - vůbec se nezalekl. Byl štastnej… Na tváři mu pohrával spokojenej úsměv, jak se pod ním Billovo tělo lehce svíjelo a jeho dlaně jej konejšivě hladily po nahých zádech, zatímco se jeho rty sladce mazlily s těmi Tomovými…

autor: B-Kay

Žádné komentáře:

Okomentovat

BIGBANG: '봄여름가을겨울 (Still Life)' M/V

Uuuufff! Waaaahhhh!!! Íííí! Takovej výlev už jsem neměla dlouho! BIGBANG jsou zpátky! Právě jsem jejich combackovej singl viděla v živé prem...